WE ZIJN LIVE!

Het team viert overwinning

Talent Factory is officieel van start!

1 januari 2021. Het is zover, het is tijd. Hier zijn we dan. We laten 2020 achter ons. Het jaar waar het idee ontstond, maar ook het jaar waar COVID-19 opeens om de hoek kwam kijken. 2021 beginnen wij dan ook met het gehele team met volle moed en een bak motivatie en enthousiasme.

 

Wat is Talent Factory en wat doen wij?

Graag stellen wij onszelf aan de wereld voor. Een ijzersterk, supergedreven, gezellig en hecht team met jaren ervaring binnen het karten. Ons team heeft grotendeels eigen ervaring in de kartwereld en het racen, zowel nationaal als internationaal. 

Talent Factory streeft er naar om jou naar de absolute top te helpen. Persoonlijke begeleiding staat hierin centraal. Iedereen in het team van Talent Factory blinkt uit in een principe, zowel op als naast de baan. Een ijzersterk en supergedreven team staat klaar voor jou. Meer informatie over ons team? 

Ons team bestaat uit coaches, trainers, maar ook zijn de meesten in ons team zelf rijder. Wij begrijpen dus waar behoefte aan is, om ‘van talent in de dop door te groeien naar de kart-top’. De gedrevenheid en ambitie die wij hebben, willen wij graag met elke rijder delen en ontwikkelen om samen de beste resultaten te behalen.

 

En nu?

Ben jij, of ken jij, een gedreven en ambitieuze rijder? Wil jij graag persoonlijk begeleid worden door middel van op maat gemaakte trainingen, fitnessprogramma’s en dieetschema’s en races rijden die passen bij jouw doelen?

Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, en wij kijken graag met jou mee welke aanpak het beste bij jou en jouw doelen past. Heb je toch nog wat vragen of wil je graag meer informatie onder het genot van een kop koffie (of thee, cola, water)? Geen probleem! Neem contact met ons op, en we plannen een tijd en datum!

 

Durf jij met ons het avontuur aan te gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *