PRIVÉLESSEN

Talent Factory privélessen

Talent Factory biedt op maat gemaakte privélessen aan voor iedereen die zichzelf naar de top wil werken in het karten. Onze lessen worden samengesteld op kennis en ervaring en je wordt altijd door de beste begeleider gecoacht. Wil je nog verder gaan dan dit? Talent Factory geeft jou graag de mogelijkheid om twee coaches aan jouw lessen toe te voegen. Deze coaches hebben meerdere wereldtitels op hun naam en samen zijn zij maar liefst 12 keer wereldkampioen geworden.

Privélessen

99,99 Gemiddeld per les
  • Wereldkampioen als coach*
  • Persoonlijke begeleiding
  • Doorgroeimogelijkheden

Hoe werkt de privéles? 

Je meldt je aan voor een privéles van Talent Factory, waarna je een coach krijgt aangewezen voor deze les. Samen met jouw coach kijk je naar het niveau waarop je nu rijdt. De eerste privéles is een kennismaking waar jij en je coach elkaar leren kennen, op en naast de baan. Tijdens deze les worden de nodige tips en tricks al gegeven om zichtbaar sneller op de baan te worden. De eerstvolgende privéles wordt speciaal voor jou op maat gemaakt op basis van de kennismakingsles. 

Indien je interesse gewekt is tijdens de privélessen, is er de mogelijkheid om door te stromen naar het talententeam. Hierbij word je een officiële Talent Factory rijder kun je deelnemen aan alle wedstrijden waar Talent Factory aan deelneemt. 

Leer onze rijders kennen!

Ben je geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.