OVER ONS

Wat is Talent Factory en wat doen wij?

Graag stellen wij onszelf aan de wereld voor. Een ijzersterk, super gedreven, gezellig en hecht team met jaren ervaring binnen het karten. Ons team heeft grotendeels eigen ervaring in de kart-wereld en het racen, zowel nationaal als internationaal. 

Talent Factory streeft er naar om jou naar de absolute top te helpen, persoonlijke begeleiding staat hierin centraal. Iedereen in het team van Talent Factory blinkt uit in een principe, zowel op- als naast de baan. Een ijzersterk en super gedreven team staat klaar voor jou.

Ons team bestaat uit coaches en trainers, maar ook zijn de meesten in ons team zelf rijder. Wij begrijpen dus waar behoefte aan is, om van talent in de dop door te groeien naar de kart top. De gedrevenheid en ambitie die wij bezitten willen wij graag met de rijder delen en zo samen ontwikkelen om de beste resultaten te behalen.

En nu?

Ben jij, of ken jij, een gedreven en ambitieuze rijder? Wil jij graag persoonlijk begeleidt worden door middel van op maat gemaakte trainingen, fitness programma’s, dieet schema’s en races rijden die passen bij jouw doelen?

Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, de chat of via onze social media, en wij kijken graag met jou mee welke aanpak het beste bij jou en jouw doelen past. Heb je toch nog wat vragen of wil je graag meer informatie onder het genot van een kop koffie (of thee, fris, water)? Geen probleem! Neem contact met ons op, en we plannen graag een tijd en datum met je in.

Durf jij met ons het avontuur aan te gaan?

LEER ONS KENNEN!

RIJDERS

TEAM

Talent Factory introduceert de Talent Factory Academy!

De Talent Factory Academy, het ultieme en persoonlijke dashboard voor de Talent Factory rijder! Als rijder van het team krijgt iedereen een persoonlijk dashboard. Op het dashboard zijn alle persoonlijke schema’s en planningen te vinden.

Talent Factory staat bekend om persoonlijke begeleiding. Wij streven er naar om samen met jou naar de top te gaan. Talent Factory Academy is de manier om dit te bereiken.

Hoe werkt de Talent Factory Academy en wat is het?

De coaches geven niet alleen persoonlijke begeleiding op de baan, maar zorgen ook voor een op jou afgestemd schema. De schema’s verschillen per rijder. Je kan hierbij denken aan wedstrijdplanningen, fitnessschema’s, maar ook aan dieetschema’s. Alle schema’s worden aan jouw wensen en behoeftes afgestemd.

Wil je weten wat wij voor jouw kunnen doen?