Over ons

Graag stellen wij onszelf aan de wereld voor. Een ijzersterk, super gedreven, gezellig en hecht team met jaren ervaring binnen het karten. Ons team heeft grotendeels eigen ervaring in de kart-wereld en het racen, zowel nationaal als internationaal.
01.
Persoonlijke begeleiding
02.
De beste coaches
03.
Gepersonaliseerd trainingsprogramma

Over

Talent factory

Wat talent factory doet

Talent Factory is een raceteam dat jonge talenten, die al enige ervaring hebben, begeleid naar de top van het racen. Talent Factory is gefocust op het (huur)karten binnen Nederland en België. Onze rijders komen voornamelijk uit Nederland en België en vertegenwoordigen het team over de hele wereld. 

Talent Factory traint maandelijks twee keer en biedt wedstrijdbegeleiding aan bij de meest voorkomende competities. Talent Factory wordt vertegenwoordigd op het Nederlands Kampioenschap Huurkarten (Formula Karting) door meerdere rijders. Bij deze races zijn altijd coaches aanwezig voor de begeleiding van talenten. Daarnaast is de coach, buiten het Nederlands Kampioenschap, aanwezig bij andere races van het talent op aanvraag.

het doel van talent factory

Het doel van Talent Factory? De dromen van talenten laten uitkomen en de wereldtop bereiken.

SAMEN op weg naar

Succes

Samen met talent factory verder groeien?

Neem contact met ons op en samen bespreken we wat er mogelijk is om jouw ultieme doel te behalen. Samenwerken? We gaan graag met je rond de tafel.