Nieuwe rijders

Nieuwe rijders op kartbaan

Nieuwe rijders bij Talent Factory!

Met trots mogen wij maar liefst drie nieuwe rijders verwelkomen in ons team. De feestmaand is voorbij, het nieuwe jaar is begonnen en alles keert langzaam terug naar hoe het ‘hoort’. Behalve bij Talent Factory. Wij doen niet alles zoals het ‘hoort’. Wij hebben onze eigen mening hierover. Bij ons is het begin van het jaar, zeker dit jaar, het leukst!

Onze nieuwe talenten zijn van wereldniveau. Letterlijk. Wij hebben drie toppers in ons team mogen verwelkomen die al enige ervaring hebben in het rijden van races binnen het Nederlands-, Europees- en Wereldkampioenschap. Wij stellen ze graag aan jullie voor!

Rico Haarbosch

We trappen af met Rico. Rico heeft met zijn talent en gedrevenheid al een megahandtekening gezet binnen de kartsport. Rico is bekend met vrijwel elke kartbaan in Nederland, maar ook (ver) buiten de grenzen van ons kikkerlandje heeft Rico zijn stempel achtergelaten. In 2016 is Rico wereldkampioen huurkarten geworden!

Charles de Klein

Ook stellen wij jullie graag voor aan Charles. Hij rijdt voornamelijk op de Nederlandse kartbanen de nodige kampioenschappen en deelt zijn kennis graag met de jeugd. Naast dat hij namelijk zelf rijdt, geeft hij elke zondagochtend les aan karters in opleiding.

Ruben Boutens

Het laatste talent die wij willen voorstellen is Ruben. Ruben is een aantal keer wereldkampioen geworden, maar ook Brits en Pools kampioen! Ruben is een waar talent en zeker geen onbekende binnen de kartsport.

 

Dit wil ik ook!

Onder de indruk van onze nieuwe talenten? Begrijpelijk. Wij ook nog steeds. Dit is voor jou ook haalbaar! Graag helpen we jou om het beste uit jezelf te halen en je talent optimaal te benutten. Laat je gegevens achter in het contactformulier en wij nemen contact met je op. Wie weet, schitter jij dan wel in je eigen voorstelronde. 🤩